Vacature

Projectleider / calculator

Jij zorgt ervoor dat alles netjes geregeld is. Jij houdt overzicht over de planning, de materialen en de tekeningen. Op deze manier zorg je ervoor dat het project soepel verloopt en er een mooi geraamte komt te staan voor de loods die gebouwd gaat worden.

In deze functie als Projectleider / calculator Staalconstructies krijg je veel verantwoordelijkheid en vrijheid.

Vacature

Monteur buitendienst

Onze buitendienst man is een man van staal, houdt van afwisseling en werkt graag zelfstandig. Hij is niet bang om een paar uur extra te maken zodat het werk meteen goed opgeleverd kan worden aan de klant.

Ben jij die man van staal? Bekijk de vacature en kom ons team versterken!

Vacature

Constructiewerker

Onze constructiewerker houdt van het samenstellen en afwerken van stalen producten. Aan het eind van je werkdag kan je trots zijn op de productie die je gemaakt hebt en weet je dat de klant en je collega er blij van worden.

Ben jij enthousiast en gemotiveerd om je werk uit te voeren en energiek om ieder project weer tot een goed einde te brengen.  Bekijk dan de vacature en solliciteer.

Vacature

Technisch logistiek medewerker

Als technisch logistiek medewerker ben je een spin in het web in onze werkplaats. Jij zorgt ervoor dat het materiaal dat je collega’s moeten gaan samenstellen op maat klaar leggen. Ook ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen van materialen.

Als je van afwisseling houd en open staat voor een nieuwe uitdaging dan ben je bij ons aan het goede adres. Bekijk de vacature en solliciteer.