‘Waar wij werken ontstaat een bouwwerk. Daar worden plannen realiteit.’

Wij hebben één doel. Komen tot de goed uitgedachte oplossing die werkt in de praktijk. Onze mensen weten wat ze doen, en dat gaat verder dan het juiste gereedschap gebruiken.

Duidelijk en concreet zijn, daar houden we van. Wij zijn van de efficiënte processen. Aan de slag gaan. IJzer smeed je als het heet is. Een keer struikelen, maar dan weer doorpakken. Samen strijden voor dat eindresultaat.

Als we de vrachtwagen zien wegrijden met een stalen constructie, op weg naar de grootste bouwwerken. Als we de laatste hand leggen aan de stalen loods waar anderen weer werk kunnen verzetten. Dan kunnen we elkaar aankijken en zeggen: ‘Knap staaltje werk’.

Expertises

Waar we sterk in zijn

Werken met staal is buigen, vormen, verhitten, lassen, zagen, snijden. Het gaat van grote bouwwerken en mega machines tot de kleinste details in niet-zichtbare delen.

Of het nu gaat om een staalconstructie, een trap of een hekwerk: wat jij nodig hebt, ligt meestal niet op de plank. Het moet bedacht, ontworpen en gemaakt worden. Dat is de uitdaging die we telkens oppakken.

Aan de slag

Werken bij

Vacatures

Wij zijn een door SBB erkend leerbedrijf en leren onze medewerkers graag het vak. Samen strijden voor dat eindresultaat. Bekijk de vacatures en kom ons team versterken.